Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

歓迎 Sono-san


Εδώ και λίγες ώρες έχουμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας τον Σιόν Σόνο ο οποίος θα προλογίσει το ΕΧΤΕ στο Δαναό για ξεκίνημα, και βέβαια όλες τις υπόλοιπες ταινίες του που θα προβληθούν στις φετινές Νύχτες. Παιδί της νύχτας κι ο ίδιος μπορεί και να βρεθεί μπροστά σας εκεί που δεν το περιμένετε!

9 σχόλια:

  1. Ξέχασα να γράψω πως το γιαπωνέζικο του τίτλου πρέπει να σημαίνει καλώς όρισες. Εάν σημαίνει κάτι άλλο μην αρχίσετε πάλι τα 'είστε απαράδεκτοι' κλπ. Αυτοσχεδιάστε επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Domo arigato Mr Sono and AIFF! [Δεν βρήκα το "είστε απαράδεκτοι" στα Γιαπωνέζικα :-D]

    Εμμμμ... κανα διερμηνέα της προκοπής βρήκαμε? Ή μιλάει αγγλικά ο κύριος Sono?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mε την ταινια αυριο την αυγη που αναβληθηκε για τις 25/9 (δαναος 2) τι γινεται με οσους εχουμε αγορασει ηδη εισιτηρια?

    Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. i tetraori tou tha provlithei se pdf?
    na ksero na fero kai t'akoustika mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λογικά μέχρι αύριο το αργότερο θα βγεί ανακοίνωση (ή εδώ ή στο aiff.gr) για το Αύριο Την Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα είχε νόημα, αν έχετε κάποια πληροφόρηση να ειδοποιήσετε αν υπάρχουν εισητήρια ακόμα για το EXTE, όπως επίσης γενικότερα για τις ταινίες του φεστιβάλ που είναι ήδη sold-out ή που τελειώνουν τα εισητήρια τους!

    Καλή συνέχεια, σ' όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λογική παρατήρηση παρ' όλο που τα νούμερα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Πάντως σίγουρα έχουν μείνει ΕΛΑΧΙΣΤΑ για το Love Exposure

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα...

    Πρώτον:
    Ο κύριος Σόνο θα προλογίσει και τις 2 ταινίες του που θα προβληθούν προς το τέλος του φεστιβάλ (το Noriko και άλλη μια) ή μόνο το exte;;

    Δεύτερον:
    Πότε ήταν να παιχτεί το Αύριο την Αυγή και γιατί αναβλήθηκε; (απο περιέργια ρωτώ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Βασίλη,
    ο Σίον Σόνο θα προλογίσει εκτός του ΕΧΤΕ σίγουρα και το (στα όρια του sold-out) Love Exposure. Περιμένουμε μια επιβεβαίωση για τις ημερομηνίες του ώστε να σας πούμε αν θα είναι ακόμα εδώ για την προβολή της Νορίκο. Επίσης, για το φίλο που ρώτησε παραπάνω, για το ΕΧΤΕ υπάρχουν ακόμα αρκετά διαθέσιμα εισιτήρια.

    Το Αύριο την Αυγή επρόκειτο να παιχτεί την ερχόμενη Παρασκευή στο Δαναό 2 αλλά δυστυχώς μας την ακύρωσε η εταιρεία διανομής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή