Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Η Ιστορία Μίας (ελαφρώς σαλεμένης) Ιδιοφυίας

...που άκουγε στο όνομα Joe Meek. Μεγαλούργησε στα πρώτα μισά της δεκαετίας του '60 ηχογραφώντας αποκλειστικά στο σπίτι του. Δεν ήξερε να διαβάζει μουσική, οι τεχνικές ηχογράφησης που χρησιμοποίησε ήταν πρωτόγνωρες και ,όπως λέει και τίτλος της ανάρτησης, ήταν κι ελαφρώς σαλεμένος. Η ταινία TELSTAR περιγράφει με εκπληκτική αναπαράσταση εποχής την ταραγμένη ζωή του. Το κομμάτι που ακούτε εδώ ήταν η πρώτη του μεγάλη επιτυχία και είναι πραγματικά ενδιαφέρον να παρατηρήσετε τον ήχο του τραγουδιού. Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει σε μία 'μούρη' που είχαμε γνωρίσει στο Lock, Stock κλπ του Guy Richie.

2 σχόλια:

  1. μας δουλευετε με τις online κρατησεις μαλλον. Δεν ανοιγει η σελιδα για κανενα λογο και οταν ανοιγει εμφανιζεται το απολυτο κενο. Δηλ εγω θα πρεπει ν'αφησω τη δουλεια μου και να τρεχω στο κεντρο μηπως και βρω καμμια θεση απο αυτες που εχουν πιθανον μεινει απο ολους τους τσαμπατζηδες που εχουν πασο η προσκληση. Ειναι ντροπη να ταλαιπωρειτε ετσι τον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψυχραιμία. Οι κρατήσεις λειτουργούν κανονικά από τα site των κινηματογράφων, κι επιπλέον όλοι οι 'τζαμπατζήδες' δεν έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν εισιτήρια μέχρι και την προηγούμενη μέρα κάποιας προβολής, οπότε κανείς από αυτούς δε θα σου φάει τη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή