Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

"Ντοκιμαντέρ & Αναπηρία" δωρεάν για το κοινό


Ελεύθερη θα είναι η είσοδος για την ειδική προβολή "Ντοκιμαντέρ & Αναπηρία" που θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο Δαναός 1 την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 18.00 το απόγευμα.

Στο πλαίσιο της προβολής το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια επιλογή τριών βραβευμένων ταινιών από το Φεστιβάλ EMOTION PICTURES, υπό την επίβλεψη της καλλιτεχνικής του διευθύντριας, Μαίρης Χατζημιχάλη-Παπαλιού.

Το Βέλγικο φιλμ "Γράμμα στον Λου" παρακολουθεί τη συγκλονιστική ιστορία ενός τυφλού αγορίου και τα έξι πρώτα χρόνια της ζωής του, μέσα από τα μάτια του σκηνοθέτη πατέρα του, Λικ Μπολάντ. Ο διακεκριμένος και έμπειρος σκηνοθέτης θα τιμήσει μάλιστα τις Νύχτες Πρεμιέρας με την παρουσία του.

Μαζί προβάλλονται και οι μικρού μήκους ταινίες "Ο Μικρός μου Αδερφός από το Φεγγάρι" (μια ξεχωριστή ταινία κινουμένων σχεδίων όπου ένα μικρό κορίτσι μας περιγράφει την προσωπικότητα του μικρού αυτιστικού αδερφού της) και "Στην Όχθη" (ένας χορος αισθήσεων από κωφούς καλλιτέχνες).

Για την προβολή αυτή θα υπάρχει στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ ράμπα για πρόσβαση ατόμων με αναπηρία.

Σημειώνεται πως όσοι φίλοι θεατές έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο για την προβολή, μπορούν να περνούν από το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ τις ώρες λειτουργίας του (καθημερινά, 10.00-18.00) για να το ανταλλάσσουν με μια ατομική λευκή πρόσκληση για μια οποιαδήποτε άλλη προβολή της αρεσκείας τους.

2 σχόλια:

  1. Μαλιστα... για αυτη την προβολη θα υπαρχει ραμπα. Για ολες τις προηγουμενες προβολες ομως ?? Αδιαφορια! Απλα σκεφτηκατε τελειως ξεδιαντροπα οτι σε αυτη την προβολη τουλαχιστον να εχουμε ραμπα γιατι θα ξεφτιλιστουμε! Αυτη ομως η λογικη σας ειναι ηλιθια και ποταπη.
    Ξανα ντροπη. Εγω παντως θα προσπαθησω να ερθω και να πεισω οσο κοσμο μπορεσω να μεινει εξω απο την αιθουσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή