Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Περί διαδικτυακής προπώλησης εισιτηρίων

Να λοιπόν μερικές πληροφορίες που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες.
Οι αίθουσες στις οποίες θα διεξαχθούν οι φετινές προβολές (φαντάζομαι τις ξέρετε...) θα ξεκινήσουν την προπώληση μέσω δικτύου από την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, γύρω στο μεσημέρι. Φροντίδα μας είναι να μπορεί όποιος επιθυμεί να συνδέεται με τους κινηματογράφους και μέσω της σελίδας του φεστιβάλ μέσω ένός συνδέσμου που θα βρίσκεται στο τέλος των πληροφοριών της κάθε ταινίας. Γιά λόγους που δεν χρειάζεται να εξηγηθούν εδώ η λειτουργία αυτή είναι αδύνατο να ξεκινήσει νωρίτερα.
Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε.

32 σχόλια:

  1. Oi katoxoi kartwn diarkeias tha mporoun na kleinoun eisitiria mesw internet?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dustuxws oxi...

    i karta prepei na xtupietai gia kathe provoli ka na pernei o/i katoxos to mideniko eisitirio..apo to diktuo auto einai duskolo me aytous tous orous pou einai i karta...an ginei psifiaki me barcode tote upothetoume oti tha ginetai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to online systima eimaste toulaxiston sigouroi oti tha leitourgisei? elpizw opoioi exoun analavei to stisimo tou na exoun provlepsei ta polla hits pou tha ginoun wste na min krasarei o server.
    megali apogoiteusi fetos.giati kathe xrono tin teleutaia stigmi?poioi epitelous analamvanoun tin organwsi tou festival?perisi eftaige o logistis pou den eixe sfrafisei tis kartes!!!gia ta newsletters fetos poios eftaige pou stalthikan animera tis diathesis twn kartwn?(enw oloi to eixame mathei fysika)
    mporei toulaxiston na stithei ena forum na milame san anthrwpoi (kati eixe ginei perisi sto episimo site) kai oxi me comments panw se asxeta themata? Afiste pou den vlepei kai kaneis ti syzitame.
    sorry alla eimai xronia parwn sto festival kai tha ithela kapoia stigmi na dw mia organwsi antaksia twn xronwn ebeirias pou exete mazepsei.

    tha ithela tou xronou ta newsletters na erxontai gia opoiadipote mikri pliroforia kai stin wra tous.tha ithela olokliro episimo site na exei ena forum ,ena mail epikoinwnias(!!! ) kai i diathesi twn kartwn na ginetai kai online
    fetos den katafera na parw karta giati douleua :(

    cu at the movies!! pou gia auto eimai sigouri oti den tha me apogoiteusoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κι ένα 'αρνητικό' σχόλιο που δε με απογοητεύει. Αν είναι να πέσει ο server χαλάλι!!! Πάει να πει πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον (μην το πάρεις στα σοβαρά πλάκα κάνω...). Δε μ αρέσει να το παίζω υπερασπιστής κλπ,κλπ, αλλά ειλικρινά φέτος έχουν γίνει προσπάθειες στο επίπεδο οργάνωσης. Βέβαια αν δε φανούν στη πράξη δεν έχει νόημα να το λέω αφού όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Αναφορικά με το θέμα της προπώλησης καρτών online φοβάμαι πως η πάντα άξια ελληνική γραφειοκρατία το καθιστά αδύνατο, τουλάχιστον προς το παρόν. Όπως καταλαβαίνεις όλο και κάποιοι από τις Νύχτες διαβάζουν και ασχολούνται με όσα γράφονται εδώ κι ευχαριστούμε για την τελευταία γραμμή των σχολίων σου. Είμαστε κι εμείς πολύ χαρούμενοι με τις φετινές επιλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί να μην έχει ακόμα βγει το πρόγραμμα και να περιμένει το φεστιβάλ τη μέρα της προπώλησης...Θα γίνει πάλι ο γνωστός χαμός με όλο τον κόσμο να περιμένει μπροστά στα ταμεία να ενημερωθεί για όλες τις ταινίες...να συνεννοηθούν όλοι με τους φίλους τους μέσω κινητών για το ποια ταινία να κλείσουν...να περιμένουμε όλοι τρίωρα με χρόνο που δεν έχουμε δυστυχώς...γιατί ρε παιδιά?? Τόσα χρόνια πια δεν έχετε μάθει να βγάζετε έστω λίγες μέρες πριν την προπώληση το πρόγραμμα? Έλεος αυτή η ανοργανωσιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικά οι προσπάθειες καλής οργάνωσης δεν καταλαβαίνω που εντοπίστηκαν..Κάθε χρόνο και χειρότερα..Οι μισές ταινίες πάντως βρίσκονται στο ίντερνετ από μήνες εώς χρόνια,το 1/5 δεν βλέπονται αλλά λειτουργούν ως συμπλήρωμα..Αλλά μου άρεσε η ανάρτηση του προγράμματος για μερικές ώρες και το μάζεμα του.Το άλλο με το Τοτό το ξέρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θα έπρεπε οι κάτοιχοι των διαρκείας να μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους τουλάχιστον μια μέρα πιο νωρίς από τους υπόλοιπους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή και οι εταιρείες διανομής να πάψουν κι αυτές να βγάζουν ταινίες επειδή τα πάντα πλέον υπάρχουν στο ίντερνετ, να τις κλείσουμε τις αίθουσες. Αν δε μπορούν να βρεθούν σε όλη την Αθήνα και την Ελλάδα 500 άνθρωποι που να θέλουν να δουν μια ταινία στην αίθουσα, τότε είναι προφανές πως το πρόβλημα δεν είναι του κάθε φεστιβάλ, αλλά πολύ μεγαλύτερο. Δεν είναι φυσικά δυνατόν ο κάθε προγραμματιστής να στήνει φεστιβάλ με μπούσουλα το τι υπάρχει (ή τι μπορεί να υπάρξει στο ενδιάμεσο) διαθέσιμο στο ίντερνετ, και αν αυτή η παραπάνω παρατήρηση δεν δείχνει ξεκάθαρα οτι ένα σχόλιο έχει γίνει με κακή πίστη, τότε δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά εγώ απλώς παρατήρησα ότι πολλές ταινίες όπως το Anvil,Adventureland κτλ. έχουν αρχίσει να μπαγιατέψει και δεν νομίζω οι περισσότερες ταινίες μπορούν να θεωρηθούν φεστιβαλικές..Από την άλλη φίλε μπορείς να δεις το Bruce Lee,to Grey Gardens kai to Saragossa Manuuscript α ολόφρεσκα διαμαντάκια (χωρίς να θέλω να μειώσω τισ ταινίες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ λογική παρατήρηση πως μερικές ταινίες βρίσκονται στο ίντερνετ ανεβεσμένες εδώ και χρόνια αφού πάντα υπάρχουν αφιερώματα σε ταινίες του παρελθόντος. Καλό είναι να κοπούν αυτά αφού προφανώς άπαντες τις έχουν κατεβάσει και τις απολαμβάνουν στο δικό τους home cinema που διαθέτουν και τους χαρίζει συνθήκες προβολής ανάλογες με μίας 'καλής' αίθουσας. Επίσης σοφή η παρατήρηση πως το 1/5 των ταινιών δεν βλέπονται. Στα μεγάλα φεστιβάλ το νούμερο αυτό μπορεί να φτάσει και το 3/5, αλλά σίγουρα δε θα πέσει κάτω από το 1/5. Επίσης η τεχνική υποστήριξη του site του φεστιβάλ ας βρεί τα στοιχεία του ανθρώπου που έκανε το σχόλιο-προφανώς το παρακολουθεί διαρκώς και θα μπορέσει να τους ενημερώνει αν κάτι πηγαίνει στραβά. Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπαγιάτικη ταινία του φετινού Σάντανς; Το ακούσαμε κι αυτό :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητό Φεστιβάλ "Νύχτες Πρεμιέρας",
    Έλαβα εχτές στις 19.00 μνμ το οποίο με ενημερώνει ότι την στιγμή που το λαμβάνω θα έπρεπε να βρίσκομαι ήδη στα ταμεία κάποιου εκ των δύο κινηματογράφων που διαθέτουν τις κάρτες πολλαπλών προβολών.
    Δεδομένης της μεγάλης ζήτησης, και της μεγάλης ουράς έξω από τα ταμείας σας κάθε χρόνο, βρίσκω σχεδόν προκλητική την σύμπτωση αυτή.
    Ελπίζοντας ότι θα μπορέσετε να με εξυπηρετίσετε σήμερα.
    Με εκτίμηση,
    Γεωργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητό AIFF,
    Ειμαι μία νέα κάτοικος Αθηνών παλιά όμως σινεφίλ. Εδώ και πολλά χρόνια ευχόμουν να ήμουν στην Αθήνα αυτές τις ημέρες για να μπορώ να ξημεροβραδιάζομαι στις σκοτεινές αίθουσες ρουφώντας κάθε ταινία του φεστιβάλ καλής ή κακής.Επιτέλους είμαι στην Αθήνα και μπορώ να το κάνω!
    Δυστυχώς όμως παρατηρώ με μεγάλη μου λύπη ότι αν και είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά και σωματικά για τον μαραθώνιο αυτό, τα προβλήματα οργάνωσης του φεστιβάλ σας μου φαίνονται μεγάλα.
    Αρχικά, και μόλις 7 ημέρες πρίν το φεστιβάλ δεν έχετε ανακοινώσει έστω off the record το πρόγραμμα με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να οργανωθούμε για τις προβολές.
    Επίσης, παρόλο που ήθελα να αγοράσω μία κάρτα διαρκείας είτε on-line είτε από τα ταμεία, αυτό ανακοινώθηκε μόλις χτες, χωρίς ειδοποίηση και χωρίς την επιλογή της On-line πωλησης αλλά και με πολύ άσχημο ωράριο για τα ταμεία. Δηλαδή θα μπορούσατε και την πρώτη ημέρα να το έχετε βάλει από το πρωί. Τώρα που μου στείλατε το mail είναι πια αργά.. Οι κάρτες έχουν εξαντληθεί. Αλλά και πώς μας ζητάτε να προαγοράσουμε εισητήρια για ταινίες που δεν ξέρουμε ποιες είναι. Αυτό δεν γίνεται πουθενα και σε κανένα φεστιβάλ, πιστέψτε με.
    Θλίβομαι πραγματικά που δεν υπάρχει καμμία οργάνωση στο φεστιβάλ σας και πραγματικά περίμενα κάτι καλύτερο από έναν θεσμό που οργανώνεται τα τελευταία 15 χρόνια....
    Λυπάμαι που το λέω, αλλά με απογοητεύσατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Makari autoi opou grafete kai xrisimopoiite tetoia logia (παρατηρώ με μεγάλη μου λύπη/ Θλίβομαι πραγματικά/Λυπάμαι) na exete to idio sthenos ka orexi me ola ta provlimata tis polis mas kai genikotera..

    nai to eipame, uparxoun provlimata kai paralipseis opws kai polla nea proswpa kai oxi palia pou douleuoun 30 xronia...alla auto ontws den endiaferei esas kai kala
    kanete...esas sas endiaferei mia teleia organwsi!!ok dekton...

    statheite omws kai ligo sto programma pou pragmatika einai polu kalo fetos

    (ayta me to internet,den axizoun sxolio..to paidi den exei kamia sxesi me tin pragmatikota twn festival!!!!)

    An exete empireia me alla festival tou kosmou pragmatika kai den to lete etsi tha eprepe tote na stekeste se polu ligotera pragamata kai oxi SE OLA!!!opws kanete....parola auta to dexomaste kai leme oti panta prospathoume kapoia pragmata na allaxoun...

    anyway den tha uperaspistoume allo to festival (gia tin douleia mas ta leme)mias kai ena festival anikei se ena megalutero organismo kai den einai i douleia mou na uperaspizomai ayto to olon!

    euxomai na ta poume apo konta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά, αυτό με το πρόγραμμα ήταν από τα μεγαλύτερα αστεία, έτσι; Βγήκε στις σελίδες και μετά από περίπου 10' εξαφανίστηκε. Καλά ρε παιδιά, εγώ να στηθώ στην ουρά (που θα στηθώ), εγώ να ταλαιπωρηθώ για να δω μια ταινία (που θα ταλαιπωρηθώ), τουλάχιστον πείτε μας το πρόγραμμα των ταινιών ή επικυρώστε ότι η λίστα που είχε βγάλει στις 29 Αυγούστου το myfilm.gr ισχύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ μου είχα όλη την καλή διάθεση γι'αυτο το φεστιβάλ όπως έγραψα, αλλά άν δεν διευκολυνθούμε πώς έχετε την απαίτηση να σας παρακολουθήσουμε?
    Αυτο το απολογητικό σας πάντως μαζί με μία δόση ειρωνείας είναι φοβερό.
    Και εν πάσει περιπτώσει.... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. euxaristoume gia ta kala sou logia. einai alitheia oti prospathoume stin glwssa na sindiasoume polla prgamta.. isws den ta katafernoume polu kala alla kati ginetai me tosa comments.

    kai pali euxaristoume gia ta kala sou logia kai pali bravo pou parakoloutheis ti leme gia to programma kai pou mporeis na vreis ti.

    nomizoume oti auto pou ginetai edw einai kalo na stamatisei..mias kai den einai kai polu epikodomitiko. allo eipame na kanoume.

    to forum einai mia kali idea gia autous pou theloun na milane kathimerina gi'ayta..tha ginei sigoura.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. AIFF σταμάτα επιτέλους να γράφεις greeklish είναι πολύ εκνευριστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πρώτον, είμαστε στην Ελλάδα καλό είναι να γράφουμε Ελληνικά, έστω και ανορθόγραφα.

    Γράφτηκα στο newsletter, περίμενα να λάβω, δεν έλαβα τίποτα. Παρόλα αυτά ενημερώθηκα, στήθηκα στην ουρά, έσκασα 75 EUR και τώρα θα ξαναστηθώ χωρίς να είμαι ενημερωμένος για ΤΙΠΟΤΑ και χωρίς καποιο πρόσθετο οφελος για την προκαταβολή χρηματων πλην του καταλογου για τον οποιο θα ξαναπαω στο Αττικον. ΟΚ, απεναντι. Ποσο δυσκολο ηταν να ειναι ο καταλογος ή έστω το πρόγραμμα ετοιμα χτες και να υπαρξει ενας στοιχειωδης προγραμματισμος της συνεντευξης και της αναγγελιας του προγραματος? Αδύνατο προφανως.

    Δηλαδη στα φεστιβαλ του εξωτερικου οσοι στεκονται στην ουρα ενημερώνονται εκεινη την ώρα για το προγραμμα? Και σιγουρα οσοι αγοράζουν διαρκείας δεν εχουν προτεραιότητα? Δεν νομιζω

    Η αντιμετωπιση ειναι, ελα μωρε καβ....νοι ειναι θα ερθουν και θα ταλαιπωρηθουν, τι μας νοιαζει εμας? Οι υου κυκλωματος θα εξυπηρετηθουν.

    Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι

    Δεν μιλαω καν για αγορα απο Internet ή εστω την αγορά εισιτηρίων απο ένα κοινο ταμειο και για τους 2 κινηματογραφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και συμπληρωνω. Το προγραμμα ειναι αδιαφορο αν ειναι καλο ή όχι. Αλλωστε ετσι κι αλλιως το εμπιστευομαστε και εξαντλουμε τις καρτες. Μετα ομως μας κοροϊδευετε. 2 πραγματα

    1) Κυκλοφορια του προγραμματος πριν την έναρξη προαγοράς

    2) Παροχή προτεραιότητας σους κατόχους διαρκείας (οπως αλλωστε γινοταν παλια) ή έστω διαθεση ενος ταμειου (τουλαχιστον στο Αττικο γινεται) γι αυτυς.

    ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολλα πραγματα ειναι δυσκολα στην Ελλαδα φιλε μου.Δεν περιμενα ποτε οτι θα ανακοινωναν προγραμμα προβολων την ιδια μερα με την πωληση των εισιτηριων.
    Αυριο θα γινει πανικός στα ταμεία γιατι όλοι θα ψαχνονται για το τι θα κλεισουν και ποτε.Και το οτι οι περισσοτερες ταινιες εχουν γινει γνωστες σαφως και ειναι γελοια απαντηση γιατι δεν μας νοιαζει μονο ποιες ταινιες θα δουμε αλλα ποια μερά και ώρα.Δεν έχει κανεις όλες τις ωρες και μερες του διαθεσιμες.
    Και φυσικα αυριο θα την ακουσουν τα ατομα στα ταμεια που δεν θα φταινε και σε τιποτα.
    Επισημη ενημερωση για το ποτε θα ανεβει το προγραμμα θα μπορουσαμε να εχουμε?
    Η να το δουμε καλυτερα στο mftm.com??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και αρχιζει το γνωστο λογυδριο που το εχουμε ακουσει χιλιες φορες(ουτε πολιτικοι να ησασταν)
    "Ναι,γνωριζουμε για τις παραληψεις και καθε χρονο προσπαθουμε να βελτιωθουμε κτλ κτλ"
    Εγω βλεπω ομως οτι τα τελευταια 4 χρονια που παρακολουθω το φεστιβαλ πρωτα βγαινουν οι καρτες διαρκειας και μετα το προγραμμα. Καμια βελτιωση,δηλαδη, απλως η ιδια κοροιδια οτι του χρονου θα ειμαστε καλυτεροι και αντε παλι του χρονου ζωα θεατες να κλεινετε καρτες των 75 ευρω χωρις να ξερετε τι προκειται να δειτε...

    Αλλα πως να το κανουμε,ετσι ειναι η κουλτουρα,χυμα στο κυμα...Δεν θα γινουμε και EMPIRE(φτου κακα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. se palio mou sxolio eixa kanei polla parapona gia thn 'organwsh' tou festival.

    Xtes prolava kai agorasa mia apo tis 'politimes' kartes deiarkias,afou einai elaxistes. twra eimai sigouros oti 8a parakolou8hsw tis tainies tou festival, kai oso gia to programma twn tainiwn diavasa xtes sto attikon oti vgainei aurio ( pemth ). aniponw na to ma8w afou apo tote pou ema8a gia to festival benw ka8e mera prwi-vradu sto epishmo site gia na ma8w kapoio neo

    Telospantwn , shmera eimai akoufismenos afou agorasa thn karta . oi upolloiph pou eixan sth8ei sthn oura kai den prolavan na agorasoun mia apo autes tis politimes kartes , me to dikio tous prepei na exoun eknieurhstei me to festival.

    na rwthsw kati teleuteo , emeis pou exoume tis kartes deiarkias den boroume na agorasoume eishthria mesw internet ? an den ginete auto 8a prepei na anyshxoume pws den 8a vroume eishthrio ? i provoli ka8e tainies ginetai mia fora h' perissoteres?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Λέτε πως έχει γίνει δουλειά σε επίπεδο οργάνωσης.

    Ένα απλό πράγμα: μπορεί κάποιος κάτοχος κάρτας να κλείσει εισιτήριο για οποιαδήποτε αίθουσα, σε οποιοδήποτε εκδοτήριο και αν βρίσκεται; Διότι αυτό γίνεται σε άλλα φεστιβάλ.

    Αύριο τι θα γίνει; Δεν ξέρουμε καν το πρόγραμμα. Θα στηθούμε τυχαία σε ένα κινηματογράφο κι αν η ταινία που θέλουμε να δούμε θα παιχτεί στον άλλον, τότε μέχρι να φτάσουμε, μπορεί να μην υπάρχουν εισιτήρια!

    Ρε παιδιά, το αγαπάμε το φεστιβάλ. Αλλά ορισμένα @#$%@#$%@ βασικά πράγματα μας τρελαίνουν. Κάποιοι έχουμε πολλές υποχρεώσεις και ο χρόνος είναι περιορισμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τουλάχιστον βγάλτε το πρόγραμμα σήμερα το βράδυ. Να μην τρέχουμε άδικα πάνω-κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Tis kartes diarkeias gia na parete xrhmata tis bgalate sthn wra tous . Na bgalete to programma sthn wra tou oute logos.
    Apo apopsh organwshs to festival einai kathe xrono kai xeirotero. Th Deutera eixa paei Danao gia karta kai htan 2 paidia ( pou anhkan dhthen stous diorganwtes ) kai me rwtagan pws leitourgei to festival ... Hmarton...
    Sto mono pou eiste sunepeis einai sthn eispraksh ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ta les kai sy re Kwsta pou meneis dipla..Ti na poume kai meis pou trexoume kai me hlektrikous kai metro.Einai poly dynato to programma fetos kai tha bgei ligo prin tis proboles:)Alla ti kserw egw apo programmata festibal..Ta 20xrona me ta binteakia mas diaskedasan fetos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ Panagiotis & Ανώνυμος 6:36
    Μόνο αν έκαναν πρεμιέρα στις Νύχτες οι "Μπάστερδοι" και ερχόταν και ο ίδιος ο Tarantino να τους παρουσιάσει, θα τέλειωναν τα εισιτήρια την ίδια μέρα! Και το απόγευμα να πάτε αύριο στις αίθουσες, πιστεύω θα βρείτε εισιτήρια για οτι θέλετε. Do not panick!
    Η ψιλο-ταλαιπωρία βέβαια είναι δεδομένη.
    ...Αν και κάποια "rough" χαρτογιακάδικη λύση για κράτηση των μηδενικών ίσως να μπορεί να βρεθεί ακόμα και τώρα... [τηλεφωνικά maybe?].
    Και να ξεχωρίσουμε λίγο τις ευθύνες του ευρύτερου οργανισμού που οργανώνει το Φεστιβάλ (το περιοδικό και τον "Πήγασο") από τις ευθύνες των παιδιών που δουλεύουν γι' αυτό (και ακούνε οτι μπορείτε να φανταστείτε αυτές τις μέρες :-)
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. A και btw οι ταινίες που έχουν δημοσιευτεί σε οποιοδήποτε site προφανώς θα ισχύουν αφού βασίζονται σε δελτία τύπου που επίσης υπάρχουν και στο επίσημο site του φεστιβάλ.

    Φίλε @7:47, άμα δεις καμιά καλή ταινία φέτος ελπίζουμε τουλάχιστον να ευχαριστήσεις τα 20χρονα που ανάμεσα στα διασκεδαστικά βιντεάκια ξεπατώθηκαν για να στήσουν και πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. File @8:14 den thelw na meiwsw thn prospatheia kanenos alla parakolouthw to festibal apo ton prwto xrono tou kai aplws kapoia pragmata me enoxloun..Prwton ta teleytaia xronia den ginetai kai h kalyterh epilogh tainiwn kai isxyei mia anorganwsia pou mas.Bebaia ama peis kati gia to poly dynato programma to opoio prwth fora tha bgei afou arxisei h pwlhsh eishthriwn(paradokso;) einai prosbolh.To ti tha dw ektos tou Love Exposure den kserw giati den to thymamai apto ligo pou to eida to programma..Synexiste thn kalh douleia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μα δε σου λέω εγώ, δες το και κρίνε το το πρόγραμμα, απλά λίγη ηρεμία μόνο προτείνω στα λόγια μας μην τους παίρνει όλους μαζί η μπάλα με τόσο μεγάλη ευκολία. Καλά να περάσεις στο φεστιβάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή