Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ BITCH SLAP

Η προβολή της ταινίας BITCH SLAP ακυρώνεται ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Αντί αυτής θα προβληθεί στον Απόλλωνα την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 24.00 η ταινία BURNING DOWN THE HOUSE-THS STORY OF CBGB , αφού υπήρξε αρκετός κόσμος που δεν μπόρεσε να προμηθευτεί εισιτήρια για την πρώτη της προβολή.
Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για το BITCH SLAP μπορούν να παρακολουθήσουν το BURNING DOWN THE HOUSE-THE STORY OF CBGB με το ίδιο εισιτήριο ή να προμηθευτούν πρόσκληση για οποιαδήποτε άλλη ταινία υπάρχει διαθεσιμότητα (από τα γραφεία του Φεστιβάλ στον ιανό) ή να τα εξαργυρώσουν στο ταμείο του Απόλλωνα.

4 σχόλια:

  1. Έχω 25αρα κάρτα και ήδη έχει ακυρωθεί το γαλλικό Demain Des L' Aube που ήθελα να δω. Αφού δεν επιστρέφονται χρήματα και δεν υπάρχει άλλη ταινία που θέλω [ή μπορώ να δω] τι θα κάνω? έχω 25+1 μια ταινίες από την κάρτα και είχα βγάλει [ως βλάκας] και έξτρα εισιτήρια]. Δεν έχουν μείνει άλλες ταινίες που με ενδιαφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μας υποχρέωσε η αμερικανική εταιρεία διανομής
    και τουλάχιστον δεν βάζατε τιποτα cult να δούμε;
    ό,τι να ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Arf.. και είχα βγάλει εισητήρια για το CBGB της Τρίτης αλλά δεν πήγα λόγω ασθενείας ..γριππούλα... και τώρα δεν προλαβαίνω!! Μήπως γίνεται να το ξαναπαίξετε?? Να το ζουλήξετε λιγάκι κάπου??? Ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To CBGB ΔΕΝ έχει εταιρεία διανομής στην Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, άρα δεν υπήρξε κανενός είδους πίεση από κάποια εταιρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή